Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز- سه پروژه بهداشتی درمانی با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان و با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کلنگ زنی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر،، سه پروژه بهداشتی درمانی با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت استان فارس، نماینده مردم شهرستان اقلید در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، رئیس شبکه بهداشت و درمان و برخی از مسؤولان محلی و شهرستانی کلنگ زنی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شبکه بهداشت و درمان اقلید گفت: کلنگ زنی مرکز جامع خدمات سلامت حضرت ابوالفضل (ع) آسپاس در زمینی به مساحت چهار هزار مترمربع، با زیربنای ۷۰۰ مترمربع با حضور دکتر محمدهادی ایمانیه رییس دانشگاه علوم پزشکی و دکتر عبدالرسول همتی قائم مقام معاون بهداشتی دانشگاه در اقلید به زمین زده شد.

دکتر اسمعیل اسکندری با بیان اینکه زمین این مرکز از سوی نیک‌اندیش عرصه سلامت، امین پناهی اهدا شده است، افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات دانشگاه اجرا می‌شود.

دکتر اسکندری با تقدیر از نیکوکاران تأمین سلامت و نیکوکارانی که بازوی توانمند مسؤولان در عرصه ارایه خدمات بهداشتی و درمانی هستند، همت خیران نظام‌آباد در اهدای زمین هشت هزار و ۵۰۰ مترمربعی در این روستا برای احداث مرکز جامع خدمات سلامت امام رضا(ع) همزمان با دهه کرامت و نیز ثبت آن در ویژه ‌برنامه‌های جشنواره رضوی در مشهد مقدس را ارج نهاد و گفت: این مرکز با زیربنای ۴۵۰ مترمربع همراه با دو پانسیون پزشک و یک سرایداری به مساحت کلی ۷۰۰ مترمربعی احداث می شود.

او اعتبار موردنیاز برای اجرای این پروژه را حدود یک میلیارد تومان اعلام کردکه از خود یاری مردم و کمک نیکوکاران سلامت تأمین شده است.

دکتر اسکندری اضافه کرد: کلنگ زنی پایگاه اورژانس بین جاده‌ای خنجشت در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع، دیگر پروژه‌ای بود که در بخش مرکزی شهرستان اقلید کلنگ زنی شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان اقلید در مورد این پروژه گفت: پایگاه اورژانس بین جاده‌ای روستای خنجشت با توجه به فاصله بیش از ۵۰ کیلومتری با نخستین پایگاه و نیاز منطقه، در زیربنای ۲۰۰ مترمربع با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان احداث می‌شود.

او از تامین ۴۰ درصد از اعتبار موردنیاز در اجرای این پروژه به کمک نیکوکاران سلامت و ۶۰ درصد دیگر از محل دانشگاه علوم پزشکی خبر داد.

دکتر اسکندری در پایان سخنان خود گفت: از مصوبات این سفر که در حاشیه کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت امام رضا (ع) روستای نظام آباد به تصویب رسید

اهدای یک دستگاه آمبولانس، استقرار یک پزشک خانواده در مرکز خدمات جامع سلامت امام رضا (ع) و بررسی طرح توریسم درمانی پیشنهادی شورای اسلامی روستای نظام آباد، از دیگر مموارد مطرح شده در سفر رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به شهرستان اقلید بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۳۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • آغاز ساخت مرکز جامع خدمات سلامت روستای خطایان
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید